Disclaimer

Algemene

Alle informatie op de website van Swietelsky heeft een informatief karakter. Alhoewel Swietelsky getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Swietelsky niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Swietelsky accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Swietelsky voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Swietelsky.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Swietelsky zijn. Swietelsky is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Swietelsky behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.